diabildsnavigator

I diabildsnavigatorn visas miniatyrer av diabilderna i presentationen. De visas till vänster i Keynote-fönstret i navigatorvyn. När du spelar upp presentationen i ett fönster kan du öppna och stänga diabildsnavigatorn genom att klicka på diabildsnavigatorknappen i presentatörsskärmen.

Du kan klicka på miniatyrer om du vill hoppa till särskilda diabilder, ordna om presentationen genom att dra dem eller trycka på nedåt- eller uppåtpilen på tangentbordet om du vill visa nästa eller föregående diabild.

Diabildsnavigatorn visar fem diabilder vertikalt i sekventiell ordning och alternativet att rulla nedåt så att fler diabilder visas.

Du visar diabildsnavigatorn genom att klicka på innehållsknappen menyknappen Innehåll i verktygsfältet och sedan välja Navigator.