översiktsvy

I översiktsvyn visas en textöversikt av innehållet i dina diabilder (diabildstiteln och texten i listpunkter) i det vänstra sidofältet, och till höger visas den markerade diabilden i full storlek. Du kan lägga till och redigera text direkt i sidofältet. Det är praktiskt när du skapar presentationer med mycket text eller ett första utkast till en ny presentation.

Klicka på menyknappen Innehåll i verktygsfältet och välj Översikt.

Översiktsvyn visar en översikt av presentationen i det vänstra sidofältet, den markerade diabilden i mitten och formatsidofältet på högra sidan av skärmen.