nyckelring

Du kan ändra Nyckelhanterare till att minska antalet lösenord som du måste komma ihåg. Nyckelhanterare lagrar lösenord för servrar, appar, webbplatser med mera. Om du lagrar ett lösenord till en Keynote-presentation i nyckelringen behöver du inte ange lösenordet varje gång du öppnar presentationen.

Om du vill veta mer om Nyckelhanterare och om hur du använder en nyckelring väljer du Hjälp > macOS Hjälp (från Hjälp-menyn överst på skärmen). Sök sedan efter ”nyckelring”.