temaväljaren

I temaväljaren visas miniatyrer för de teman du kan använda till att skapa en ny presentation. Om du vill öppna mallväljaren väljer du Arkiv > Ny (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Om du vill se fler teman flyttar du pekaren till en rad och klickar sedan på höger- eller vänsterpilen (på en styrplatta kan du också svepa över raden med två fingrar). Dubbelklicka på ett tema för att öppna det.

Temaväljaren. Ett sidofältet till vänster innehåller en lista med temakategorier som du kan klicka på för att filtrera alternativen. Till höger finns miniatyrer med fördesignade teman som är arrangerade i rader efter kategori. Temastorleksknappen finns i det övre högra hörnet där du kan välja standard- eller brett format. Popupmenyn Språk och region finns i det nedre vänstra hörnet och knapparna Avbryt och Skapa finns i det nedre högra hörnet.