presentatörens skärm

Presentatörens skärm är en uppsättning reglage som hjälper dig att navigera i och framföra presentationen när du övar på bildspelet eller spelar upp det på en separat skärm. Du kan till exempel visa eller redigera presentatörens anteckningar, förhandsvisa nästa diabild, hålla koll på presentationens tidslängd med mera.

Gör något av följande för att öppna presentatörens skärm:

• Om ingen extern bildskärm är ansluten: Tryck på knappen Fler alternativ och tryck sedan på Öva bildspel (du kanske måste svepa uppåt).

Presentatörsskärmen visas på din enhet. Du kan ändra layouten för presentatörens skärm genom att trycka på knappen Layoutalternativ i det övre högra hörnet på skärmen och sedan trycka på en layout.

• Om en extern bildskärm är ansluten: Tryck på knappen Spela upp på extern bildskärm högst upp på skärmen.

Presentationen börjar att spelas upp på den anslutna skärmen medan din enhet visar presentatörens skärm. Du kan ändra layouten för presentatörens skärm genom att trycka på knappen Layoutalternativ i det övre högra hörnet på skärmen och sedan trycka på en layout.