markera diabilder

• Markera en diabild: Tryck på en diabildsminiatyr.

• Markera flera diabilder: När du är i diabildsvyn håller du på en diabildsminiatyr och trycker sedan på andra miniatyrer med ett annat finger. Om du är i ljusbordsvyn trycker du på en diabildsminiatyr, trycker på Markera längst ned på skärmen och trycker på andra miniatyrer. Tryck sedan på Klar.

• Markera alla diabilder: Tryck på en diabild i diabildsnavigatorn i diabildsvyn. Tryck på diabilden igen och sedan på Markera alla. Tryck på Markera längst ned på skärmen när du är i ljusbordsvyn. Tryck på Markera alla och tryck sedan på Klar.