ljusbordsvyn

I ljusbordsvyn visas miniatyrer på samma sätt som på ett ljusbord. Den är praktisk när du vill ordna din presentation eftersom du kan visa flera diabilder samtidigt. Denna vy är också den bästa när du vill markera flera diabilder som du vill ändra på en gång, till exempel när du vill lägga till samma övergång, hoppa över diabilder eller duplicera diabilder.

Tryck på knappen Visningsalternativ högst upp på skärmen och välj sedan Ljusbord.

Ljusbordsvyn