diabildsnavigator

I diabildsnavigatorn visas miniatyrer av diabilderna i presentationen. De visas till vänster i Keynote-fönstret i diabildsvyn. Du kan trycka på miniatyrerna om du vill hoppa till en enskild diabild eller dra dem för att ordna om presentationen.

Diabildsnavigatorn.

Gör något av följande för att visa diabildsnavigatorn när du är i diabildsvyn:

• Nyp ihop på diabilden om du vill ändra zoomnivån till Anpassa eller mindre.

• Svep åt höger från skärmens vänstra kant.

• Tryck på knappen med diabildsnumret i det övre vänstra hörnet på diabilden.

Diabildsnavigatorknappen som visar 4 av 13 finns nedanför knappen Presentationer nära det övre vänstra hörnet på arbetsytan.