översiktsvy

Översiktsvyn visar en textöversikt av dina diabilder med miniatyrbilder av alla diabilder i diabildsnavigatorn. Det här är den förvalda vyn när du skapar en presentationsöversikt. Om en diabild innehåller en eller flera medieplatshållare visas de också i textöversikten. Du kan lägga till och redigera text, placera in bilder och videor samt ändra format på diabilder i översiktsvyn. Det är praktiskt när du skapar presentationer med mycket text eller ett första utkast till en ny presentation.

Tryck på knappen Visningsalternativ högst upp på skärmen och välj sedan Översikt.

Översiktsvy.