verktygsfält

Verktygsfältet är den rad med knappar som finns ovanför din presentation. Tryck på knapparna om du vill infoga objekt som former, diagram och tabeller, visa eller gömma diabildsminiatyrer, ångra och göra om ändringar med mera.

Knappalternativen i verktygsfältet kan variera beroende på vilken iPad du har och om den är i liggande eller stående riktning. Om objektknappen inte visas trycker du på lägg till-knappen.