läsarvy

I läsarvyn på iPhone och iPad kan du visa, rulla i och interagera med text och objekt i en presentation utan att råka flytta objekt eller ta fram tangentbordet. I läsarvyn minimeras reglagen till just det du behöver för att visa innehållet och utföra grundläggande åtgärder. Du kan snabbt växla tillbaka till redigeringsvy och sedan växla tillbaka till läsarvy.

Du växlar mellan läsarvy och redigeringsvy genom att göra något av följande:

• Växla till redigeringsvy: Tryck på redigeringsknappen högst upp på skärmen.

• Växla från redigeringsvy till läsarvy: Tryck på knappen som aktiverar läsarläge i det övre högra hörnet av skärmen. På iPhone-modeller med en liten skärm, eller i Split View på vissa iPad-modeller, trycker du på merknappen överst på skärmen och sedan på Avsluta redigering.