markera celler

• Markera en cell: Tryck på den.

• Markera celler som inte ligger intill varandra: Tryck på en cell, tryck på Markera celler och tryck sedan på en eller flera celler i tabellen. Du kan också dra en blå punkt över de celler du vill markera. Tryck på Klar när du har valt färdigt.

• Markera ett intervall med intilliggande celler: Tryck på en cell och dra sedan en blå punkt över intervallet med intilliggande celler.

Om de blå punkterna inte visas trycker du på knappen som gömmer tangentbordet så att tangentbordet stängs.

• Markera alla celler i tabellen: Tryck på en cell, tryck på Markera celler och tryck sedan på Markera alla. Tryck på Klar när du har valt färdigt.

• Redigera innehållet i en cell: Tryck snabbt två gånger på en cell.