Funktionsbläddrare

I Keynote för iCloud kan du använda funktionsbläddraren för att lägga till förinställda funktioner i en cell eller i en formel i en cell. Du öppnar funktionsbläddraren genom att markera en tabellcell och sedan skriva ett likhetstecken (=). Funktionsbläddraren (visas nedan) öppnas i formatsidofältet till höger.

Om du inte ser sidofältet kan du klicka på knappen Format i verktygsfältet.

Ett likhetstecken visas i en tabellcell, knappen Format är markerad i verktygsfältet och funktionsbläddraren visas i sidofältet Format till höger. Funktionen för absolut värde har valts. En beskrivning av funktionen visas under funktionslistan.