presentationshanteraren

När du öppnar Keynote för iCloud ser du presentationshanteraren där du skapar, öppnar och hanterar presentationer lagrade på din iCloud Drive.

Som förval visar dokumenthanteraren nyligen öppnade eller överförda dokument i Keynote-mappen. Klicka på Bläddra i vänstra sidofältet om du vill visa alla objekt i mappen, eller om du vill sortera innehållet efter datum, typ, namn eller storlek. Om du vill söka efter en presentation trycker du på kommando-F (på en Mac) eller på kontroll-F (på en Windows-dator).

Presentationshanteraren i Bläddra-vyn. Knappen Mer (tre punkter) är synlig i det nedre högra hörnet av den valda presentationen. Till vänster i sidofältet ovanför presentationerna finns en popupmeny där du kan välja att visa objekt som symboler eller i en lista, och i mitten av verktygsfältet finns knappar för att skapa eller överföra ett objekt och för att skapa en ny mapp. Till höger på verktygsfältet finns knappar för att hämta, samarbeta, skicka mejl och radera.

Om du vill återgå till presentationshanteraren när en presentation är öppen klickar du på merknappen i presentationens verktygsfält och väljer sedan Gå till Mina presentationer.