presentationshanteraren

När du öppnar Keynote för iCloud ser du presentationshanteraren där du skapar, öppnar och hanterar presentationer lagrade på din iCloud Drive.

Som standard visar presentationshanteraren de senast ändrade presentationerna. Klicka på Bläddra (till vänster) för att visa alla dina presentationer eller klicka på Delade för att visa endast delade presentationer.

Presentationshanteraren i Bläddra-vyn. Knappen Mer (tre punkter) är synlig i det nedre högra hörnet av det valda presentationen. Knappar för att skapa en ny presentation eller mapp och för att ladda upp eller radera en presentation visas i mitten av verktygsfältet. I det övre högra hörnet finns knappar för att skicka feedback, byta iCloud-program, skapa nya dokument och hantera dina kontoinställningar.

Om du vill återgå till presentationshanteraren när en presentation är öppen klickar du på knappen Mer i verktygsfältet och väljer sedan Gå till Mina presentationer.