presentationshanteraren

När du öppnar Keynote för iCloud ser du presentationshanteraren där du skapar, öppnar och hanterar presentationer lagrade på din iCloud Drive.

Som standard visar presentationshanteraren de senast ändrade presentationerna. Klicka på Bläddra (till vänster) för att visa alla dina presentationer eller klicka på Delade för att visa endast delade presentationer.

Presentationshanteraren i Bläddra-vyn. Knappen Mer (tre punkter längst ned till höger) är synlig på den valda presentationen, och knappar för att skapa en ny presentation eller mapp och för att ladda upp en presentation, visas i verktygsfältet.

Om du tittar på en presentation och vill gå tillbaka till presentationshanteraren, klickar du på verktygsknappen på verktygsfältet, och väljer sedan Gå till mina presentationer.