logga in på iCloud.com med ett Apple-ID

Delade presentationer sparas i iCloud. Beroende på presentationernas åtkomstinställningar är det möjligt att personer som du bjudit in för samarbete måste logga in på iCloud med deras Apple-ID innan de kan se eller redigera presentationen:

• Bara personer som du bjuder in: Personer som du bjuder in måste logga in sig på iCloud.com.

• Alla som har länken: Personer som du bjuder in behöver inte logga in sig på iCloud.com.

Popupmenyn "Vem har åtkomst" är inställd på "Bara personer som du bjuder in."

Om du någonsin har köpt något från iTunes Store eller App Store så har du ett Apple-ID (det är e-postadressen och lösenordet som du använder för att logga in dig). Om du inte kommer ihåg ditt Apple-ID eller om du inte har något, klicka på en av länkarna under inloggningsfälten för iCloud för att antingen skapa ett Apple-ID eller återställa ditt Apple-ID eller lösenord.

Om du inte kan öppna länken är det möjligt att e-postadressen eller telefonnumret som användes för att bjuda in dig inte är associerat med ditt Apple-ID. Logga in med ditt Apple-ID och följ sedan instruktionerna för att verifiera din e-postadress och associera den med ditt Apple-ID. Logga sedan in på iCloud.com med hjälp av den primära e-postadressen eller telefonnumret associerat med ditt Apple-ID.

Obs! Om du inte vill associera din e-postadress med ditt apple-ID kan du istället be ägaren av den delade presentationen att bjuda in dig på nytt med en e-postadress eller ett telefonnummer som redan är associerat med ditt Apple-ID.