presentatörens skärm

Presentatörens skärm är ett separat fönster där du kan visa och redigera dina anteckningar, förhandsvisa nuvarande och nästa diabild, ha koll på körningstiden och mycket mer. Du kan öppna presentatörsskärmen när som helst under presentationen.

Du öppnar presentatörsskärmen under en pågående presentation genom att flytta pekaren till mitten av bildspelets nederkant och sedan klicka på knappen för att öppna presentatörens skärm när reglagen visas.