presentatörens skärm

Presentatörens skärm är ett separat fönster där du kan visa och redigera dina anteckningar, förhandsvisa nuvarande och nästa diabild, ha koll på körningstiden och mycket mer. Du kan öppna presentatörsskärmen när som helst under presentationen.

Du öppnar presentatörsskärmen genom att, under en pågående presentation, flytta pekaren över mitten av bildspelets nederkant och, när reglagen visas, klicka på knappen Öppna presentatörens skärm .