diabildsnavigatorn

Diabildsnavigatorn visar miniatyrbilder av diabilderna i presentationen och finns till vänster om fönstret Keynote för iCloud.

Du kan klicka på miniatyrer om du vill hoppa till särskilda diabilder, ordna om presentationen genom att dra dem eller trycka på nedåt- eller uppåtpilen på tangentbordet om du vill visa nästa eller föregående diabild.

Keynote för iCloud-diabildsnavigatorn är öppen i det vänstra sidofältet och visar fem bilder i presentationen. En knapp för att lägga till en ny bild finns längst ner i sidofältet.

Om diabildsnavigatorn inte visas klickar du på knappen Innehåll i verktygsfältet och väljer sedan Visa diabildsnavigator.