diabildsnavigatorn

Diabildsnavigatorn visar miniatyrbilder av diabilderna i presentationen och finns till vänster om fönstret Keynote för iCloud.

Du kan klicka på miniatyrbilder för att gå direkt till vissa diabilder, dra dem för att ändra ordning på presentationen eller trycka på nedåtpilen eller uppåtpilen på tangentbordet för att visa nästa eller föregående diabild.

Diabildsnavigatorn i Keynote för iCloud

Om diabildsnavigatorn inte visas klickar du på knappen Visa i verktygsfältet och väljer sedan Visa diabildsnavigator.