Dialog där du blir ombedd att bekräfta att du vill spara ett lösenord.

Kommer ihåg alla dina lösenord

I Nyckelhanterare kan du säkert spara dina lösenord och dessa matas sedan in automatiskt. Du kan även enkelt hitta lösenord om det behövs.

Visa lösenord

Certifikat i fönstret i Nyckelhanterare.

Skydda datorn

macOS skyddar datorn med hjälp av digitala certifikat som det använder till att bekräfta identiteten på webbplatser, servrar och andra enheter du kommunicerar med. Du kan använda Nyckelhanterare till att hantera följande certifikat.

Visa certifikat

Utforska Nyckelhanterare Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.