Touch Bar

En funktion som är tillgänglig på vissa datorer. Du kan använda välbekanta gester – som att trycka, svepa och dra – direkt på Touch Bar när du vill spela upp låtar och videor i iTunes, justera volymen och annat.

Ett tangentbord med Touch Bar högst upp. Uppspelningsreglagen finns i mitten på Touch Bar.

Knapparna som visas på Touch Bar varierar beroende på vad du gör i iTunes. De här knapparna visas t.ex. när du lyssnar på musik:

Touch Bar-reglage för musik med knappar för att lägg till den markerade låten i en spellista och i listan Nästa.

När du tittar på film ändras reglagen.

Touch Bar-reglage för filmer, med knappar för ny iTunes Extras, undertexter och kapitellistan.

Touch Bar innehåller Touch ID som du kan använda till att handla saker i iTunes Store och logga in till ditt iTunes Store-konto.

Se Apple Support-artikeln Använda Touch Bar på MacBook Pro.