iCloud

iCloud lagrar din musik, bilder, appar, kontakter, kalendrar med mera och överför dem trådlöst till alla dina iOS-enheter, iPadOS-enheter och datorer med push-teknik. iCloud är integrerat i dina program och allt sker automatiskt. För ett kostnadsfritt iCloud-konto besöker du iCloud.com.

Obs! iCloud kanske inte är tillgängligt i alla länder eller regioner och iCloud-funktioner kan variera i olika områden.