Kameraskärmen i bildläget med andra lägen till vänster och höger under sökaren. Knapparna för blixt, nattläge, kamerareglage och Live Photo visas högst upp på skärmen. Nedanför kameralägena finns, från vänster till höger: bild- och videovisarknappen, slutarknappen och knappen för att välja den bakre kameran.

Ta din bästa bild

Använd iPhone till att ta suveräna bilder i alla lägen. Du kan ta allt från spontana ögonblicksbilder till proffsiga porträtt av studiokvalitet med kameran i iPhone.

Läs om hur du tar otroliga bilder och videor

Hemskärmen med en personlig bakgrund, widgetarna Kartor och Kalender och andra appsymboler.

Gör den till din egen

Anpassa bakgrunden på hemskärmen, lägg till widgetar så att du kan se viktig information med bara ett ögonkast, ordna dina appar med mera.

Gör iPhone-skärmen mer personlig

Ett FaceTime-gruppsamtal med fem deltagare, inklusive initiativtagaren. Varje deltagare visas i ett separat fält.

Håll kontakten

Använd iPhone till att kontakta släkt och vänner på nya sätt.

Håll kontakten med iPhone

Skärmen Sammanfattning i appen Hälsa visar höjdpunkter för steg under dagen. Under höjdpunkter står det Du gick i genomsnitt 10 469 steg per dag de senaste sju dagarna. Diagrammet ovanför höjdpunkterna visar att användaren gått 5 094 dittills under dagen. Knappen Sammanfattning finns längst ned till vänster och knappen Bläddra längst ned till höger.

Håll dig frisk

iPhone kan hjälpa dig att hålla koll på dina hälso- och aktivitetsvanor, kom igång med en läggdagsrutin med mera.

Spåra din hälsa och kondition med iPhone

Om du vill utforska iPhone Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).