Låsskärmen med ett fält i nederkanten som indikerar att du kan svepa uppåt från nederkanten.

Säg hej till framtiden

Lär känna iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Lär dig intuitiva gester, använd ansiktet som lösenord och upptäck möjligheterna med den suveräna ultrabreda kameran.

Möt senaste generationen iPhone

Kameraskärmen i bildläget med andra lägen till vänster och höger under sökaren. Knappar för blixt, nattläge och Live Photo finns högst upp på skärmen. Nedanför kameralägena finns, från vänster till höger, en bildminiatyr för att komma åt bilder och videor, slutarknappen och kameraväxlingsknappen.

En kamera för alla bilder

Använd iPhone till att ta suveräna bilder i alla lägen. Du kan ta allt från spontana ögonblicksbilder till proffsiga porträtt av studiokvalitet med kameran i iPhone.

Ta suveräna bilder med iPhone

En skärm i appen Bilder. Fliken Bilder och vyn Månader är markerad. Två händelser från april 2019 visas: Humajuns grav och Mexico City.

Resa med iPhone

Med iPhone blir det lätt som en plätt att resa – kolla in spännande platser före resan, kolla flygplatsinformation, håll koll på kreditkort och resehandlingar och återupplev minnena när du kommer hem igen.

Res på ett helt nytt sätt

Skärmen Sammanfattning i appen Hälsa visar höjdpunkter för steg under dagen. Höjdpunkten säger ”Du har tagit fler steg än vanligt nu”. Ett diagram nedanför höjdpunkten visar att 4028 steg har tagits hittills under dagen jämfört med 2640 steg vid samma tid igår. Nedanför diagrammet finns information om antal minuter som har ägnats åt mindfulness. Knappen Sammanfattning finns längst ned till vänster och knappen Bläddra längst ned till höger.

Komma igång med sunda vanor

iPhone kan hjälpa dig att hålla koll på dina hälso- och aktivitetsvanor, bli mer mindful och komma igång med en läggdagsrutin.

Spåra dina hälso- och konditionsmål

Om du vill bläddra i iPhone Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).