Färdbeskrivningsknapp

Visar den beräknade restiden till målet från din aktuella plats, antingen utifrån en färdbeskrivning via kollektivtrafik när kartan för kollektivtrafik är vald, eller utifrån den transporttyp som du angett som förval (bil , gång eller cykling ) när kartan Utforska, Bil eller Satellit är vald.

Om du vill välja en annan karta trycker du på knappen högst upp till höger. Om du vill ändra den förvalda transportmetoden öppnar du Inställningar  > Kartor och väljer ett alternativ under Önskad transporttyp.