iPhone 12

Ta reda på var kamerorna och knapparna finns och få reda på mer om viktiga maskinvarufunktioner på iPhone 12.

iPhone 12 framifrån. Överst till höger finns den främre kameran. Sidoknappen finns på den högra sidan. Lightning-kontakten finns längst ned. Från nederkanten till överkanten på den vänstra sidan finns SIM-korthållaren, volymknapparna och reglaget för ringsignal/ljud av.

1 Kamera på framsidan

2 Sidoknapp

3 Lightning-kontakt

4 SIM-korthållare

5 Volymknappar

6 Reglage för ringsignal/ljud av

iPhone 12 bakifrån. De bakre kamerorna och blixten finns överst till vänster.

7 Kameror på baksidan

8 Blixt