iPhone SE (andra generationen)

Ta reda på var kamerorna och knapparna finns och få reda på mer om viktiga maskinvarufunktioner på iPhone SE (andra generationen).

iPhone SE (andra generationen) framifrån. Den främre kameran finns överst till vänster om högtalaren. Från nederkanten till överkanten på den högra sidan finns sidoknappen och SIM-korthållaren. Hemknappen finns längst ned i mitten. Lightning-kontakten finns på nederkanten. Från nederkanten till överkanten på den vänstra sidan finns volymknapparna och reglaget för ringsignal/ljud av.

1 Kamera på framsidan

2 Sidoknapp

3 SIM-korthållare

4 Hemknapp/Touch ID

5 Lightning-kontakt

6 Volymknappar

7 Reglage för ringsignal/ljud av

iPhone SE (andra generationen) bakifrån. Den bakre kameran och blixten finns överst till vänster.

8 Kamera på baksidan

9 Blixt