iPhone XR

Ta reda på var kamerorna och knapparna finns och få reda på mer om viktiga maskinvarufunktioner på iPhone XR.

iPhone XR framifrån. Överst till höger finns den främre kameran. Från nederkanten till överkanten på den högra sidan finns sidoknappen och SIM-korthållaren. Lightning-kontakten finns längst ned. Från nederkanten till överkanten på den vänstra sidan finns volymknapparna och reglaget för ringsignal/ljud av.

1 Kamera på framsidan

2 Sidoknapp

3 SIM-korthållare

4 Lightning-kontakt

5 Volymknappar

6 Reglage för ringsignal/ljud av

iPhone XR bakifrån. Den bakre kameran och blixten finns överst till vänster.

7 Kamera på baksidan

8 Blixt