bläddrare

Området i iMovie som visar medier i det markerade objektet i bibliotekslistan eller innehållsbiblioteket. När du vill arbeta med klipp eller delar av klipp markerar du dem i bläddraren.

Du kan filtrera objekt i bläddraren och välja att alla klipp ska visas, endast favoritklipp eller kasserade klipp ska visas eller att kasserade klipp ska gömmas. Du kan också söka efter klippnamn i bläddraren, ange storlek och zoomnivå för objekten och välja om ljudvågformer ska visas.

Intervall i videoklipp som har markerats som favoriter visas med en grön linje upptill. Intervall som har markerats som kasserade visas med en röd linje upptill. Intervall som har lagts till i ett projekt markeras med en orange linje nedtill och videoklipp med nyckelord som har lagts till i Bilder eller äldre versioner av iMovie markeras med en lila linje.

Sidofält och bläddrare