bibliotekslistan

Området i iMovie-sidofältet där du ordnar och väljer dina bibliotek och händelser. När du markerar ett bibliotek eller en händelse i bibliotekslistan visas dess medier i bläddraren.

Händelser markerade i bibliotekslistan och bläddrare som visar klipp i en markerad händelse
  • Du visar eller gömmer bibliotekslistan genom att klicka på knappen för visning av bibliotekslistan i bläddrarens övre vänstra hörn.