Projektbläddraren

I projektbläddraren visas alla film- och trailerprojekt som finns på enheten. Om du vill skapa ett nytt film- eller trailerprojekt trycker du på knappen för att skapa ett nytt projekt . Om du trycker på ett befintligt projekt visas information om det och alternativ för att ändra, spela upp och dela det.

Projekt i projektbläddraren med knapparna för att skapa ett nytt projekt och för fler alternativ högst upp till vänster.

Om du redigerar ett projekt trycker du på Klar och sedan på Projekt tills du kommer tillbaka till projektbläddraren.