Magisk film

En typ av iMovie-projekt som skapas automatiskt från videoklipp och bilder som finns i Bilder-biblioteket. Välj videoklipp och bilder och låt sedan iMovie skapa en komplett film med ett ljudspår, övergångar mellan klipp med mera.

När den magiska filmen har skapats kan du lägga till titlar, använda ett filter och redigera enskilda videoklipp och bilder för att anpassa filmen precis som du vill.

Så här öppnar du ett magiskt filmprojekt:

1. Tryck på det magiska filmprojekt som du vill öppna i projektbläddraren.

2. Tryck på Ändra.