Projektbläddraren

I projektbläddraren visas alla projekt som finns på enheten. Om du vill skapa ett nytt magiskt film-, storyboard- eller filmprojekt trycker du på Starta nytt projekt. Om du trycker på ett befintligt projekt visas information om det och alternativ för att redigera, spela upp och dela det.

Om du redigerar ett projekt trycker du på Klar och sedan på Projekt tills du kommer tillbaka till projektbläddraren.

Projektbläddraren visar miniatyrer av befintliga projekt och knappen Starta nytt projekt nedanför.