iMac Pro-skärm med två öppna fönster.

Ta en titt på din nya Mac

Få en snabb introduktion till funktionerna i iMac Pro.

Ta en tur i iMac Pro

iMac Pros baksida med fokus på strömbrytaren.

Vill du komma igång?

Tryck på strömbrytaren på baksidan av iMac Pro och följ anvisningarna från inställningsassistenten så är du igång.

Ställa in iMac Pro

Tillgång till iCloud-innehåll från flera olika enheter

Håll enheterna synkroniserade

Kom åt dina dokument, bilder, kontakter och mycket annat på alla dina enheter med iCloud. Du kan också använda datorn tillsammans med dina iOS- och iPadOS-enheter till att ringa och ta emot samtal, kopiera och klistra in mellan enheter eller för Instant Hotspot.

Använda iMac Pro med iCloud och kontinuitetsfunktioner

Symboler för appar som följer med datorn.

Släpp lös din kreativitet

Din iMac Pro levereras med appar för allt du vill göra. Redigera och dela dina bilder. Njut av musik, böcker, film och mycket annat. Skapa presentationer. Upptäck nya appar i App Store.

Läs mer om apparna som följer med datorn

Överlappande bilder av apparna Kartor, Safari och Meddelanden.

Upptäck nya funktioner

Läs mer om de nya funktionerna i macOS, apparna som följer med och iMac Pro.

Läs om de nya funktionerna i iMac Pro

Utforska iMac Pro-grunder genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta handboken från Apple Books (där den finns).

Gå till supportsidan för iMac Pro om du behöver mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.