Samma bilder visas på en iPhone, iPad och Mac.

Vad är iCloud?

iCloud är en tjänst från Apple som lagrar din personliga information på ett säkert sätt, håller den uppdaterad på alla dina enheter och gör det enkelt att dela bilder, filer och ännu mer med vänner och familj.

Få en introduktion till iCloud

Ett rutnät med appsymboler, bland annat Bilder, iCloud Drive och Mail.

Använda iCloud med dina favoritappar

Se samma bilder och videor överallt. Se till att dina filer är uppdaterade på alla dina enheter. Lagra data från dina favoritappar och se dem var som helst där iCloud är aktiverat.

Läs om hur iCloud används i appar och funktioner

Skärmen Dölj min e-postadress i Safari på en iPhone.

Få mer lagringsutrymme och fler funktioner med iCloud+

När du uppgraderar till iCloud+ får du mer iCloud-lagringsutrymme till dina bilder och filer samt åtkomst till funktioner som Privat reläservice på iCloud och Dölj min e-postadress.

Läs om vad som ingår med iCloud+

Startsidan för iCloud.com på en Mac.

Använda iCloud på webben

Se dina mejl, bilder, filer med mera på iCloud.com. De är säkra, uppdaterade och tillgängliga var du än är.

Logga in och använd iCloud.com

Du kan utforska användarhandboken för iCloud genom att klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Du kan få hjälp på iCloud-supportens webbplats.

Alla funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.