iCloud-länkar

När du aktiverar funktionen iCloud‑bilder på din enhet kan du dela bilder och videor med en iCloud-länk med din iPhone, iPad eller iPod Touch och på iCloud.com (inte tillgängligt i alla länder eller regioner). Alla som har länken kan öppna bilderna. iCloud-länkar upphör efter 30 dagar.

När du delar en iCloud-länk kan personer som du delar med bli ombedda att lägga till bilder och videor som togs vid samma tid och på samma plats. Se Dela bilder och videor i användarhandboken för iPhone.

iCloud-länkar är inte samma sak som Delade album. Läs mer om delade album i Apple-supportartikeln Så här använder du delade album i Bilder på din iPhone, iPad och Mac.