Hitta programvaruversionen för din enhet

• iPhone, iPad eller iPod touch: Öppna appen Inställningar på din enhet. Tryck på Allmänt och tryck sedan på Om. Versionsnumret visas bredvid programvaruversionen.

• Mac: På din Mac väljer du Apple-menyn > Om den här datorn. Versionsnumret visas under macOS-namnet.

• Apple Watch: Gör något av följande:

• Öppna appen Inställningar på din Apple Watch. Tryck på Allmänt och tryck sedan på Om. Skrolla tills du ser Version.

• Öppna Watch-appen på din iPhone. Tryck på Allmänt och tryck sedan på Om. Versionsnumret visas bredvid Version.