Appar och funktioner på iCloud.com

Om du ställer in iCloud på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac kommer du åt följande appar och funktioner på iCloud.com:

• På en mobil: Hitta enheter, iCloud Drive, Mail, Anteckningar, Bilder och Påminnelser. Läs Logga in och använda iCloud.com på en iPhone.

• På en surfplatta: Kalender, Kontakter, Hitta enheter, iCloud Drive, Mail, Anteckningar, Bilder och Påminnelser. Keynote-, Numbers- och Pages-dokument kan inte redigeras på surfplattor. Läs Logga in och använda iCloud.com på en iPad.

• På en dator: Kalender, Kontakter, Hitta enheter, iCloud Drive, Keynote, Mail, Anteckningar, Numbers, Pages, Bilder och Påminnelser.

Om du endast har webbåtkomst till iCloud ser du ett urval av dessa appar och funktioner. Läs Apple-supportartikeln Webbaserad åtkomst till iCloud.