iCloud-bilder

När du ställer in din enhet för att använda Bilder med iCloud kan du aktivera funktionen iCloud-bilder (tidigare kallad iCloud-bildbibliotek).

Med iCloud-bilder lagras alla bilder och videor från din enhet på iCloud. Du kan komma åt dem från valfri enhet när du är inloggad med samma Apple‑ID och funktionen iCloud‑bilder är aktiverad. När du redigerar, sorterar eller raderar en bild eller video på en enhet visas ändringarna på alla dina enheter.

Läs mer på Dela bilder och videor och håll dem uppdaterade med iCloud.