Läs om hur du använder Kontakter på iCloud.com på en surfplatta

Läs Använda Kontakter på iCloud.com i Användarhandbok för iCloud.com på iPad.

Använd en surfplatta eller dator om du vill komma åt dina kontakter på iCloud.com. Du kan inte använda Kontakter på iCloud.com på en mobil.

Du kan även komma åt kontakter som lagras på iCloud på alla enheter där Kontakter har slagits på i iCloud-inställningarna.