Appar och funktioner för iCloud-användare som endast har webbaserad åtkomst

Om du inte har en Apple-enhet kan du samarbeta online på iCloud med ett webbaserat konto.

Om du endast har webbaserad åtkomst till iCloud kommer du åt följande appar och funktioner på iCloud.com:

• På en mobil: iCloud Drive och Anteckningar

• På en surfplatta: Kontakter, iCloud Drive och Anteckningar

• På en dator: Kontakter, iCloud Drive, Keynote, Anteckningar, Numbers och Pages

Läs mer om webbaserad åtkomst i Apple‑supportartikeln Webbaserad åtkomst till iCloud.