iCloud-bilder

När du ställer in enheten för att använda Bilder med iCloud kan du aktivera funktionen iCloud-bilder (kallades tidigare iCloud-bildbibliotek).

Med iCloud-bilder lagras alla bilder och videor från din enhet på iCloud. Du kan komma åt dem från valfri enhet när du är inloggad med samma Apple‑ID och funktionen iCloud‑bilder är aktiverad. När du redigerar, organiserar eller raderar en bild eller video på en enhet visas ändringarna på alla dina enheter.

Bilder och videor som lagras i iCloud-bilder räknas in i ditt iCloud-lagringsutrymme.

Läs mer i Hålla dina bilder och videor uppdaterade med iCloud-bilder och Ställa in iCloud-bilder på alla dina enheter i användarhandboken för iCloud.