Appar och funktioner på iCloud.com

Om du ställer in iCloud på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac kommer du åt följande appar och funktioner på iCloud.com:

• På en mobil: Hitta, iCloud Drive, Mail, Anteckningar, Bilder och Påminnelser.

• På en surfplatta: Kalender, Kontakter, Hitta, iCloud Drive, Mail, Anteckningar, Bilder och Påminnelser. Keynote-, Numbers- och Pages-dokument kan inte redigeras på surfplattor. Läs Logga in och använda iCloud.com på en iPad.

• På en dator: Kalender, Kontakter, Hitta, iCloud Drive, Keynote, Mail, Anteckningar, Numbers, Pages, Bilder och Påminnelser. Läs mer på Logga in och använda iCloud.com.

Om du endast har webbåtkomst till iCloud ser du ett urval av dessa appar och funktioner. Läs Apple-supportartikeln Webbaserad åtkomst till iCloud.