iCloud-bilder

När du ställer in din enhet för att använda Bilder med iCloud kan du aktivera funktionen iCloud-bilder (tidigare kallad iCloud-bildbibliotek).

Med iCloud-bilder lagras alla bilder och videor från din enhet på iCloud. Du kan komma åt dem från valfri enhet när du är inloggad med samma Apple-ID och funktionen iCloud-bilder är aktiverad. När du redigerar, organiserar eller raderar en bild eller video på en enhet visas ändringarna på alla dina enheter.

Bilder och videor som lagras i iCloud-bilder räknas mot ditt iCloud-lagringsutrymme.

Det finns mer information om iCloud-bilder och hur funktionen skiljer sig från Min bildström i Apple-supportartikeln Om iCloud-bilder och Min bildström.