Ytterligare e‑postadresser och telefonnummer kopplade till ett Apple‑ID

Du kan använda e‑postadressen som är kopplad till ditt Apple‑ID för att logga in på ditt Apple‑ID-konto. Du kan eventuellt också använda ytterligare e‑postadresser och telefon­nummer som du har lagt till på ditt konto.

Så här visar eller redigerar du vilka e‑postadresser och telefon­nummer som du kan använda för att logga in:

• På din Mac: Välj Apple-menyn > Systeminställningar, klicka på [ditt namn] högst upp i sidofältet och klicka därefter på Inloggning och säkerhet.

Klicka på Namn, Telefonnummer, Mejl om Inloggning och säkerhet inte visas.

• På din iPhone eller iPad: Gå till Inställningar > [ditt namn] > Inloggning och säkerhet.

Tryck på Namn, Telefonnummer, Mejl om Inloggning och säkerhet inte visas.

• Online: Gå till appleid.apple.com, logga in, välj Inloggning och säkerhet (om det inte redan är valt) och välj sedan Mejl och telefonnummer.

Mer information om de olika typer av e-postadresser som du kan använda med ditt Apple‑ID finns i Apple-supportartikeln Om dina e-postadresser för Apple‑ID.