Startsidan för iCloud.com på en iPad.

Använda iCloud på webben

Se dina mejl, bilder, filer med mera på iCloud.com. De är säkra, uppdaterade och tillgängliga var du än är.

Vad är iCloud.com?

Låsskärmen på en iPhone med meddelandet: ”Förlorad iPhone. Denna iPhone har tappats bort. Ring mig. (669) 555-3691.”

Hitta din borttappade enhet

Om du tappar bort en enhet kan du använda Hitta enheter på iCloud.com för att spåra den, aktivera Förlorat läge eller fjärradera den.

Se hur du använder Hitta enheter

iCloud Drive är öppen på iCloud.com på en iPad och innehåller en mapp som heter Skrivbord, med bilder och presentationer.

Samarbeta med lätthet

Lagra dina filer säkert i iCloud Drive så att du kan dela dem med vänner och arbetskamrater.

Så här delar du filer i iCloud Drive

Appen Bilder är öppen på en iPhone, iPad och Mac. Samma samlingar visas i Minnen: India Adventure och Century Ride.

Visa dina bilder på vilken enhet som helst, när som helst

Visa dina bilder och videor i en webbläsare.

Använda iCloud Bilder på iCloud.com

Du kan utforska iCloud-användarhandboken genom att klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Du kan få hjälp på iCloud-supportens webbplats.

Alla funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.