Delade album

När du ställer in din enhet för att använda Bilder med iCloud kan du aktivera funktionen Delade album (tidigare kallad iCloud-bilddelning).

Med Delade album kan du dela bildalbum med vänner som använder iCloud. Du kan även dela ett album på webben så att alla som har länken får åtkomst till det – även om de inte använder iCloud.

Du hittar mer information i Apple-supportartikeln Så här använder du delade album i Bilder på din iPhone, iPad och Mac.