Importera böcker eller PDF-filer

Om du har böcker som du inte hämtat via iBooks Store eller PDF-filer som du vill öppna i iBooks kan du importera dem.

Öppna iBooks åt mig

1. Välj Arkiv > Lägg till i biblioteket i iBooks.

2. Bläddra till boken eller PDF-filen du vill importera i dialogrutan Öppna och klicka på Lägg till.

Om du har böcker i iTunes som du vill lägga till i iBooks-biblioteket kan du också välja Arkiv > Flytta böcker från iTunes.

Obs! Om du vill se importerade böcker och PDF-filer på alla dina enheter ska du använda iCloud för iBooks.